TANITIM

 
LİWA DEKORATİF SIVA NEDİR ?
       İnsanlarımızın yaşamlarını sürdürdükleri ortamdan keyif almaları için; en yenilikçi, en renkli, en pratik ve çözümleyici ürünleri üretmek ve bunları en uygun fiyatlarla, en kolay ulaşılır şekilde, en anlaşılır  uygulama teknikleri ile pazara sunmaktır.
       Liwa ipek ürünleri iç mekânlarınız için özenle tasarlanmış ve geliştirilmiş dekoratif bir iç cephe kaplama malzemesidir. Olağanüstü dekoratif görünümünün yanı sıra bulunduğunuz mekan içerisinde sağladığı faydalarla birlikte ve ekonomik olmasıyla sektörün baş tacı olmasını hedeflemekteyiz.
       Liwa ipek ürünleri ile, bina içerisinde bulunan tonlarca duvar kütlesini kışın ısıtmak, yazın ise soğutmak zorunda bırakmaz. Bu sayede, sadece yaşam alanındaki havayı soğutmayarak hızlı, kalıcı ve sağlıklı bir ısı konforunu sağlarsınız.
       Dokusunda bulunan binlerce akrilik ve polipropilen elyaf sayesinde, yüzeyine çarpan sesi değişik yönlere iletir. Bu sayede yüksek miktarda yankılanmayı ortadan kaldırır. Akustiği sağlar ve ses yalıtımı sağlamaktadır.
       Duvar temizliğinden, nem ve rutubetten kurtulmak için bakteriyel ve anti alerjen hammaddelerden oluşur. Ürünü meydana getiren bileşenlerle ve gözenekli yapısı sayesinde ortamdaki hava kirliliğini minimize eder.
       Liwa ipek ürünleri ile Deforme olan alanlarınızı, su spreyi ile lokal olarak tamir edilebilir ve bu işlem birkaç saniyenizi alır. Tamir sonrası duvarda bir fark göremezsiniz. Bozuldu yırtıldı artık sıkıldım dertlerinize son vererek anında tamir ve taşınma esnasında ürünlerimizi de bu sayede taşıyabiliyoruz.
       Kolay uygulanma metodu sayesinde, uygulama esnasında koku, toz ve kir oluşturmaz. Gündelik işlerinizi aksatmadan, zevkinize uygun renkler ve konseptlerle, yaşam alanlarınızı görsel şölene dönüştürür.
 
KULLANIM ALANLARI
       Çalışma ofisleri, Oturma odası, salon, çalışma odası, mutfak ve yatak odasında zevkinize ve odanın konseptine uygun renklerimizden herhangi birini seçebilirsiniz. Sizde yaşam alanlarınızda liwa ipek ürünlerimiz ile farkınızı ve tarzınızı göstererek huzurlu ve mutlu ortamlar elde edebilirsiniz.
 
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
Uygulama yaptığınız alanlardan taşınma veya farklı bir ortamlarda uygulamak için duvarınızdan söküp istediğiniz farklı mekanlara taşıyıp uygulama yapabilirsiniz.
Deforme olma, yırtılma veya lekelenmesi durumunda ürününüzü kolaylıkla tamir edebilirsiniz.
 
ÖZELLİKLERİ
Isı yalıtımı sağlar
Ses yalıtımı ve akustiği sağlar
Nem ve rutubet karşı dayanıklı ve önleme sağlar.
Kolay tamir edilebilir
Anti statiktir ve alerji yapmaz.
Sağlığa herhangi bir şekilde zararı bulunmamaktadır.
Yanmayı yavaşlatır, üzerinde alev yürümez.
İnce yapısı sayesinde mekanlarda daralma yapmaz.
Darbeleri absorbe eder.
Nefes alıp verdiğinden bina ömrünü azaltmaz.
Duvarlardaki kusur ve hataları kapatır.
Farklı konseptlerde ortamınıza uygun dizaynı yapabilirsiniz.
 
KULLANIM AMAÇLARI
Ekonomik özellikleri sayesinde boya – badana giderlerinize son verir.
Yakıt tasarrufu sayesinde ısı giderlerini azaltarak ekonominize fayda sağlar.
Ortamdaki konuşmanın anlaşılabilirliğini arttırmak için duvar ve tavanlarda ses yansımalarını yumuşatmak ve azaltmak için
Yan duvardan gelen - giden komşu seslerini azaltmak için 
Duvarlardan ısı kayıplarını engellemek için
Rutubeti ve küfü engellemek için
Yumaşak dokunuşlu duvar kaplaması olarak
Duvarlarınıza hayallerinizi yansıtmak için...