TANITIM

Her bina sahibi ve müteahhit, binasının sağlam, kaliteli ve konforlu olmasını ister; Ama bunları yaparken de maliyetini düşük tutmaya çalışır. İZOHARÇ tüm bu istekleri karşılayan; usta ve kalfa alışkanlıklarına uygun ve kolay uygulanan, yüksek teknolojiye sahip yeni nesil sıva-harç katkıları ve su yalıtım ürünleri ailesidir... Mevcut binalar için kolaylıkla uygulanan, uygun maliyetli ve çok etkili su-nem yalıtım ürünleri sunan İZOHARÇ; Şantiyelerde ise “yapılan her türlü harç” için, çimentoya mükemmellik kazandıran ve uygulama sorunlarını ortadan kaldıran bir katkı ailesidir. Yapılacak harca uygun olan İzoHARÇ ürünü Çimento ve kum ile karıştırılır, başka bir malzeme eklenmesi gerekmez. İZOHARÇ’ın Çimento üzerine yaptığı olumlu etkilerle, harçları mükemmel hale getiren ürünlerine uygulayıcılar, “ÇİMENTO İŞLEYEN İZOHARÇ” adını taktı. Tam müşteri memnuniyeti ile yüzlerce şantiyede kullanılan İzoHARÇ ürünleri; Hem mükemmel harç kalitesi, hem de müteahhit ve taşaronlar için harç maliyetinde ciddi bir ekonomi sağlanmış oluyor.  Her şantiyede kum ve çimento zaten var. Çimento torbaları üzerinde de üretim tarihi yazılıdır. Böylece ana bağlayıcı çimento, taze olarak kullanılabilir. Harcın mükemmelliğini ve uzun süre dayanıklılığını sağlayan en önemli unsurlarından biri de budur. İzoHARÇ ürünleri, yaklaşık 18 ay süren ve çeşitli uzmanların uzun değerlendirmeleri sonucunda, alternatiflerine göre kolay uygulanabilirlik, bina yükünü hafifletmesi, elastikiyet, yüksek tutuculuk özelliği, su almayı önlemesi gibi teknik özelliklerinin yanısıra; Şantiyelerde sağladığı maliyet avantajını yani Türk ekonomisine katkısını da projelendirdi.     

Mevcut binalardaki su-nem sorunlarının giderilmesinde İzoHARÇ ürünleri, problemin olduğu yer, büyüklüğü, uygulama şekline göre; Sıva-şap içine katılarak, dıştan sürülerek yada boyanın içine katılarak çeşitli şekillerde kullanılabilir.  İzoHARÇ, harç yapılırken kullanılan her torba çimento için bir paket ürün olarak kullanılır. Taşıması, depolaması, kullanması kolay ve güvenlidir. İzoHARÇ uygulama ve sonrasında insan sağlığına zarar verecek  bir madde içermez. 

Faaliyet alanlarımız; her insanın yaşamını devam ettirdiği bütün meskenler bizim faaliyet alanımıza girmektedir. İnşaat sektöründe temelden, çatıya kadar, bütün bina için gerekli olan ve gerek duyulabilecek konularda yardımcı olabilecek yapı kimyasalları ailesi olan İZOHARÇ ile inşaat veya binanız artık estetik, konfor, rahatlık, sağlamlık ve en önemlisi yaşam alanlarınıza kalite katmaktadır. Üretmekte olduğumuz İzoharç ürünleri; yeni inşaatlar veya mevcut binalarda karşılaşılan su ve nem problemlerine çözüm ürünlerini, içeriden veya dışarıdan sağlıklı ısı yalıtımı sağlayan ürünlerini, ayrıca her türlü harç ve sıvanın yeni teknolojilerle sağlıklı, mukavim, kaliteli ve uygun maliyetli olması için katkıları içermektedir