TANITIM

1999 depremi sonrası Yapıların daha sağlam ve sağlıklı olması için yapılan çalışmalarda yapı kimyasallarının önemi ve uygulamadaki kolaylığı anlaşılmıştır.Yüksek performanslı beton ve yüksek kalitede harçların üretilmesine yönelik yenilikçi birçok yapı kimyasalı geliştirdik. Bu çalışmalarımızdaki en önemli süreç, yenilikçi bir ürün grubunun usta alışkanlıklarına uygun haline gelmesi oldu.“ dedi.

Liwa yapı ürünleri,kazanılan deneyim ve tecrübeler ve çeşitli uzmanların uzun değerlendirmeleri sonucunda, alternatiflerine göre kolay uygulanabilirlik, bina yükünü hafifletmesi, elastikiyet, yüksek tutuculuk özelliği, su almayı önlemesi gibi teknik özelliklerinin yanısıra; Şantiyelerde sağladığı maliyet avantajını ve kolaylıklar sayesinde böyle bir ürün karşımıza çıkmıştır.

Liwa Yapı kimyasalları, inşaat ve bina yapımında kullanılan yardımcı malzemeler olarak karşımıza çıkıyor.

Yapı kimyasalları, inşaat sektöründe kullanılan ve son teknoloji ile üretilen yapı kimyasalları geleneksel yapıştırıcıların, klasikleşmiş güçlendirme tamir malzemelerinin yerine kullanılmaya başlanıyor.

Yapı kimyasalları tamir harçları, yapısal güçlendirme ürünleri, su ve ısı yalıtım ürünleri, endüstriyel zemin ürünleri, yapıştırma ve derz ürünleri, beton katkıları olarak, dekoratik dış cephe ürünleri , mantolama yapıştırıcıları, örme elemanı (tuğla, pomza, bims ve yutong vb.) ürünleri yapıştırıcıları,  gruplandırılmaktadır. Her grup kendi içerisinde çeşitler içermektedir. Tamir harçları içerisinde ince tamir harcı, kalın tamir harcı, tavan ve zemin tamir harçları  bulunmaktadır.

İki gruptaqn oluşmaktadır. Toz grubu ve su grubu olarak üretilmekte binaların sağlam ve uzun ömürlü olmasına yardımcı olmaktadır.

Ve bizde liwa ailesi olarak türk ekonomisine ve istihdamına faydalı olabilmeyi kendimize böyle bir yol çizerek çalışmalarımıza başlamayı umut ediyoruz.