Liwa yapı kimyasalları olarak Yüksek performanslı beton ve yüksek kalitede harçların üretilmesine yönelik yenilikçi birçok yapı kimyasalı geliştirdik. Bu çalışmalarımızdaki en önemli süreç, yenilikçi bir ürün grubunun usta alışkanlıklarına uygun haline gelmesi oldu.

          Liwa yapı ürünlerikazanılan deneyim ve tecrübeler ve çeşitli uzmanların uzun değerlendirmeleri sonucunda, alternatiflerine göre kolay uygulanabilirlik, bina yükünü hafifletmesi, elastikiyet, yüksek tutuculuk özelliği, su almayı önlemesi gibi teknik özelliklerinin yanısıra; Şantiyelerde sağladığı maliyet avantajını ve kolaylıklar sayesinde böyle bir ürün grupları geliştrilmiştir.

          Liwa Yapı kimyasalları, inşaat sektöründe kullanılan ve son teknoloji ile üretilen yapı kimyasalları geleneksel yapıştırıcıların, klasikleşmiş güçlendirme tamir malzemelerinin yerine kullanılmaya başlanıyor.

          Liwa yapı ürünleri ile bina içerisinde, bina dışarısında temelden çatıya kadar hatta yaşamımızı sürdürdüğümüz alanlarda ihtiyaç duyabileceğiniz tüm ürünleri ile sizlere buluşturmaktadır.

Ve bizde liwa ailesi olarak türk ekonomisine ve istihdamına faydalı olabilmeyi kendimize 2001 yılından beri böyle bir yol çizerek çalışmalarımıza tüm hızımızla başlamış bulunmaktayız.